Bericht versturen
Huis > producten > elektrisch spreek me niet uit over drager >
60T elektrisch spreek me niet uit Vrachtwagen van het de Containerheftoestel van de Dragerprijs over de Rode voor Materiële Behandeling

60T elektrisch spreek me niet uit Vrachtwagen van het de Containerheftoestel van de Dragerprijs over de Rode voor Materiële Behandeling

60T elektrisch spreek me niet uit over Drager

Elektrisch spreek me niet uit Drager over Prijs

De rode Vrachtwagen van het Containerheftoestel

Plaats van herkomst:

Hunan, China

Merknaam:

SPEO

Contacteer ons
Verzoek om een Citaat
Productdetails
Sleutelwoorden:
Elektrisch spreek me niet uit Drager over Fabrikant
De Naam van de productnaam:
60T elektrisch spreek me niet uit over Drager voor materiële behandeling
Type:
elektrisch spreek me niet uit over drager
Opheffend mechanisme:
Hydraulisch
Kleur:
Rood/Oranje/Blauw
Het opheffen hoogte:
Aangepast
Reissnelheid:
(ongeladen) 7km/h, (geladen) 3km/h
Gewichtsmaatregel:
Facultatief
Machtstype:
Batterij
Plaats van Oorsprong:
China
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1 eenheid
Prijs
USD100,000-USD400,000/Unit
Verpakking Details
Geleverd in containers of door bulk-carrier
Levertijd
60 dagen
Betalingscondities
T/T, L/C
Levering vermogen
20 eenheden/maand
Productomschrijving

60T elektrisch spreek me niet uit over Drager voor materiële behandeling

SPEO spreekt zich niet uit over Drager wordt ontworpen en wordt gemaakt door SPEO ingenieurs en arbeiders met vele jarenervaring.
 

Beschrijving

Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over drager die is een type van materiaal behandelingsmateriaal in havens, containeryards, en andere logistiekhubs wordt gebruikt verschepende containers te bewegen en te stapelen. Het is hoofdzakelijk een groot, op wielen voertuig met een opheffend mechanisme dat zich over verschepende containers kan niet uitspreken en hen opheffen voor vervoer en het stapelen.

 

Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers wordt aangedreven door elektrische motoren, makend tot hen een milieuvriendelijkere optie in vergelijking met diesel niet uitspreekt zich over dragers.

 

Één van de belangrijkste elektrische voordelen van SPEO spreekt zich niet uit over dragers is hun capaciteit om in beperkt ruimten en manoeuvre gemakkelijk rond containers te werken. Zij zijn ook hoogst efficiënt, met de capaciteit aan vervoercontainers snel en veilig over korte afstanden.

 

Globaal, elektrische spreekt niet uit SPEO zich over dragers is een essentieel stuk van materiaal voor de efficiënte exploitatie van containerterminals en logistiekhubs, die het verkeer van goederen helpen te stroomlijnen en het milieu-effect van ladings behandelende verrichtingen te verminderen.

Voordelen

1. Milieuvriendelijk: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit dragers over opbrengst nul emissies en door navulbare batterijen aangedreven, makend tot hen een milieuvriendelijkere optie in vergelijking met diesel niet uitspreekt zich over dragers.

 

2. Lagere bedrijfskosten: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers heeft lagere bedrijfskosten in vergelijking met diesel niet uitspreekt zich over dragers, aangezien zij geen brandstof vereisen en minder onderhoudsvereisten hebben.

 

3. Stillere verrichting: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers werkt stiller vergeleken bij diesel niet uitspreekt zich over dragers, die geluidshinder verminderen.

 

4. Grotere efficiency: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers heeft snellere versnelling en vertragingstarieven, die voor snellere container behandelende tijden en grotere efficiency toestaan.

 

5. Betere veiligheid: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers heeft beter zicht en controleert wegens hun geavanceerde veiligheidseigenschappen, die het risico van ongevallen en verwondingen verminderen.

 

6. Lagere onderhoudsvereisten: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers heeft minder bewegende delen in vergelijking met diesel niet uitspreekt zich over dragers, die tot minder zware onderhoudseisen en onderbreking leiden.

 

7. Grotere flexibiliteit: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers heeft grotere flexibiliteit in termen van hun verrichting, aangezien zij gemakkelijk kunnen worden geprogrammeerd om verschillende taken uit te voeren en in verschillende milieu's te werken.

 

 

Toepassingen

 

Het laden en het leegmaken van verschepende containers van schepen: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers wordt gebruikt om containers van schepen aan de opslagyard te bewegen en vice versa.

 

Vervoer van containers binnen de yard: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers wordt gebruikt aan vervoercontainers binnen de yard, die het gemakkelijker maken om hen te stapelen en te organiseren.

 

Het voeden van ander materiaal: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers kan worden gebruikt om ander materiaal zoals bereikstapelaars, containermanagers, en brugkranen te voeden.

 

Intermodal verrichtingen: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers ook wordt gebruikt voor intermodal verrichtingen, waar de containers tussen verschillende wijzen van vervoer, zoals schepen, treinen, en vrachtwagens worden bewogen.

 

Containeronderhoud: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers wordt gebruikt om containers voor onderhoud en reparatie het werk te bewegen en te plaatsen.

 

Zware lading die behandelen: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers wordt gebruikt om zware lading, zoals machines en materiaal te bewegen en te stapelen.

 

De verrichtingen van de spooryard: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers wordt gebruikt in spooryards om containers te bewegen en te plaatsen voor het laden van en het leegmaken van treinen.

 

Globaal, elektrische spreekt niet uit SPEO zich over dragers heeft een brede waaier van toepassingen, en hun veelzijdigheid en efficiency maken tot hen een essentieel stuk van materiaal voor de vlotte verrichting van containerterminals, logistiekhubs, en andere ladings behandelende verrichtingen.

60T elektrisch spreek me niet uit Vrachtwagen van het de Containerheftoestel van de Dragerprijs over de Rode voor Materiële Behandeling 0

60T elektrisch spreek me niet uit Vrachtwagen van het de Containerheftoestel van de Dragerprijs over de Rode voor Materiële Behandeling 1

 

SPEO spreekt zich niet uit over drager catalog.pdf

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De container spreekt zich niet uit over Drager Leverancier. Copyright © 2023-2024 SPEO CO., LTD. . Alle rechten voorbehoudena.