Bericht versturen
Huis >

SPEO CO., LTD. Bedrijfprofiel

SPEO CO., LTD.
SPEO CO., LTD.
-->
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant , Exporteur

Merken:

SPEO

Nr van Werknemers:

100~150

Gevestigd jaar:

2017

De uitvoerpc:

50% - 60%

Inleiding

Sinds 2017, SPEO-Co., spreekt niet uit Ltd zich in is begonnen de drager over industrie en de gelanceerde producten en de oplossingen zoals spreken zich niet uit over dragers, automatische container dumpende machines, en volledig automatische steenkool het leegmaken systemen met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten die.

SPEO wordt volledig verbonden aan havens, Niet genormaliseerde aanpassingsvereisten voor materiaal behandelingsmateriaal van dokken aan fabrieken.

Het team van R&D van het bedrijf daagt actief nieuwe scenario's en nieuwe hoogten uit. Zijn uitvoerige sterkte is toegekend door BYD, CATL, Shandong-Havengroep, het Net van de Staat, Zuidelijk de Machtsnet van China, ZPMC, Jindadi-Chemisch product en veel andere bekende bedrijven in de industrie.

Service

SPEO-Co., Ltd voorziet oprecht onze globale klanten van professionele adviseur, ontwerp, productie, spreken niet uit de levering zich en de installatie van over dragers

Geschiedenis

2017    SPEO werd opgericht en vervaardigde onze eerste niet uitspreekt zich over drager

 

2018   SPEO is begonnen om ons te bevorderen spreekt zich niet uit over drager en wordt spoedig populair in China dat

 

2019 SPEO team ontwikkelde onze eerste elektrisch niet uitspreekt zich over drager

 

2020 SPEO vonden onze kans in energieopslag het opheffen

 

2022 SPEO werd de leider in energiestrorage het opheffen, nemend 99% van het marktaandeel

 

2023 SPEO voerde onze eerste uit niet uitspreekt zich over drager aan de V.S.

 
Ons Team

SPEO-het eliteteam was meestal van SANY, de wereldberoemde machinesfabrikant. Met moed en inzicht, begrepen zij de kans om de zaken van hun te beginnen door waarden te verstrekken aan de industrie en de cliënten te helpen door goedkoper en stabieler materiaal te gebruiken voor materiële behandeling.

 

Aangezien de industrie hoogst wordt aangepast, is één derde van SPEO-team ingenieurs die een sterke kracht voor alle cliëntbehoeften houden.

 

SPEO heeft een sterke bedrijfcultuur gebouwd om ons teamwerk samen te maken en samen te denken.

 

China SPEO CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De container spreekt zich niet uit over Drager Leverancier. Copyright © 2023-2024 SPEO CO., LTD. . Alle rechten voorbehoudena.