Bericht versturen
Huis > producten > elektrisch spreek me niet uit over drager >
70T elektrisch spreek me niet uit Opheffende Voertuig van de Drager over het Rode Container voor Overmaatse Zware Ladingen

70T elektrisch spreek me niet uit Opheffende Voertuig van de Drager over het Rode Container voor Overmaatse Zware Ladingen

50T elektrisch spreek me niet uit over Drager

De zware Elektrische Ladingen spreken zich niet uit over Drager

Rood Container Opheffend Voertuig

Plaats van herkomst:

Hunan, China

Merknaam:

SPEO

Contacteer ons
Verzoek om een Citaat
Productdetails
Sleutelwoorden:
Container Opheffend Voertuig
De Naam van de productnaam:
70T elektrisch spreek me niet uit over Drager voor overmaatse zware ladingen
Type:
elektrisch spreek me niet uit over drager
Opheffend mechanisme:
Hydraulisch
Machtstype:
Batterij
Kleur:
Rood/Oranje/Blauw
Het opheffen hoogte:
Aangepast
Reissnelheid:
(ongeladen) 7km/h, (geladen) 3km/h
Gewichtsmaatregel:
Facultatief
Plaats van Oorsprong:
China
HS Code:
84261200
Productiecapaciteit:
20Units/Month
Bouwmateriaal:
Q355 staal
Controlemethode:
Cabine/Afstandsbediening
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1 eenheid
Prijs
USD100,000-USD400,000/Unit
Verpakking Details
Geleverd in containers of door bulk-carrier
Levertijd
60 dagen
Betalingscondities
T/T, L/C
Levering vermogen
20 eenheden/maand
Productomschrijving

70T elektrisch spreek me niet uit over Drager voor overmaatse zware ladingen

SPEO spreekt zich niet uit over Drager wordt ontworpen en wordt gemaakt door SPEO ingenieurs en arbeiders met vele jarenervaring.
 

Beschrijving

Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over drager is een type van materiaal behandelingsmateriaal dat in havens, containeryards, en andere logistiekhubs wordt gebruikt verschepende containers te bewegen en te stapelen. Het is hoofdzakelijk een groot, op wielen voertuig met een opheffend mechanisme dat zich over verschepende containers kan niet uitspreken en hen opheffen voor vervoer en het stapelen.

 

Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers wordt aangedreven door elektrische motoren, makend tot hen een milieuvriendelijkere optie in vergelijking met diesel niet uitspreekt zich over dragers.

 

Één van de belangrijkste elektrische voordelen van SPEO spreekt zich niet uit over dragers is hun capaciteit om in beperkt ruimten en manoeuvre gemakkelijk rond containers te werken. Zij zijn ook hoogst efficiënt, met de capaciteit aan vervoercontainers snel en veilig over korte afstanden.

 

Globaal, elektrische spreekt niet uit SPEO zich over dragers is een essentieel stuk van materiaal voor de efficiënte exploitatie van containerterminals en logistiekhubs, die het verkeer van goederen helpen te stroomlijnen en het milieu-effect van ladings behandelende verrichtingen te verminderen.

Voordelen

1. Milieuvriendelijk: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit dragers over opbrengst nul emissies en door navulbare batterijen aangedreven, makend tot hen een milieuvriendelijkere optie in vergelijking met diesel niet uitspreekt zich over dragers.

 

2. Lagere bedrijfskosten: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers heeft lagere bedrijfskosten in vergelijking met diesel niet uitspreekt zich over dragers, aangezien zij geen brandstof vereisen en minder onderhoudsvereisten hebben.

 

3. Stillere verrichting: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers werkt stiller vergeleken bij diesel niet uitspreekt zich over dragers, die geluidshinder verminderen.

 

4. Grotere efficiency: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers heeft snellere versnelling en vertragingstarieven, die voor snellere container behandelende tijden en grotere efficiency toestaan.

 

5. Betere veiligheid: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers heeft beter zicht en controleert wegens hun geavanceerde veiligheidseigenschappen, die het risico van ongevallen en verwondingen verminderen.

 

6. Lagere onderhoudsvereisten: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers heeft minder bewegende delen in vergelijking met diesel niet uitspreekt zich over dragers, die tot minder zware onderhoudseisen en onderbreking leiden.

 

7. Grotere flexibiliteit: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers heeft grotere flexibiliteit in termen van hun verrichting, aangezien zij gemakkelijk kunnen worden geprogrammeerd om verschillende taken uit te voeren en in verschillende milieu's te werken.

 

8. Betere productiviteit: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers heeft snellere cyclusduren en kan meer containers behandelen die per uur, tot verhoogde productiviteit en productie leiden.

 

9. Verminderde koolstofvoetafdruk: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit dragers over opbrengst nul emissies, die tot hen maken een ideale keus voor bedrijven die hun koolstofvoetafdruk kijken te verminderen en duurzaamheidsdoelstellingen te ontmoeten.

 

10. Beter voor arbeiders: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers veroorzaakt minder trilling die, die exploitantmoeheid verminderen en arbeiderscomfort en veiligheid verbeteren.

Toepassingen

 

Het laden en het leegmaken van verschepende containers van schepen: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers wordt gebruikt om containers van schepen aan de opslagyard te bewegen en vice versa.

 

Vervoer van containers binnen de yard: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers wordt gebruikt aan vervoercontainers binnen de yard, die het gemakkelijker maken om hen te stapelen en te organiseren.

 

Het stapelen van containers: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers wordt gebruikt aan stapelcontainers tot hoge vier, maximaliserend het gebruik van beschikbare ruimte binnen de yard.

 

Het voeden van ander materiaal: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers kan worden gebruikt om ander materiaal zoals bereikstapelaars, containermanagers, en brugkranen te voeden.

 

Intermodal verrichtingen: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers ook wordt gebruikt voor intermodal verrichtingen, waar de containers tussen verschillende wijzen van vervoer, zoals schepen, treinen, en vrachtwagens worden bewogen.

 

Containeronderhoud: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers wordt gebruikt om containers voor onderhoud en reparatie het werk te bewegen en te plaatsen.

 

Koude opslagfaciliteiten: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers wordt gebruikt in koude opslagfaciliteiten om gekoelde containers te bewegen en te stapelen.

 

Zware lading die behandelen: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers wordt gebruikt om zware lading, zoals machines en materiaal te bewegen en te stapelen.

 

De verrichtingen van de spooryard: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers wordt gebruikt in spooryards om containers te bewegen en te plaatsen voor het laden van en het leegmaken van treinen.

 

Bouwwerven: Elektrische SPEO spreekt zich niet uit over dragers soms wordt gebruikt in bouwwerven om grote materialen, zoals staalstralen en concrete plakken te bewegen en te plaatsen.

 

Globaal, elektrische spreekt niet uit SPEO zich over dragers heeft een brede waaier van toepassingen, en hun veelzijdigheid en efficiency maken tot hen een essentieel stuk van materiaal voor de vlotte verrichting van containerterminals, logistiekhubs, en andere ladings behandelende verrichtingen.

70T elektrisch spreek me niet uit Opheffende Voertuig van de Drager over het Rode Container voor Overmaatse Zware Ladingen 0

70T elektrisch spreek me niet uit Opheffende Voertuig van de Drager over het Rode Container voor Overmaatse Zware Ladingen 1

 

SPEO spreekt zich niet uit over drager catalog.pdf

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De container spreekt zich niet uit over Drager Leverancier. Copyright © 2023-2024 SPEO CO., LTD. . Alle rechten voorbehoudena.