Bericht versturen
Huis > producten > Industrieel spreek me niet uit over Drager >
SPEO Straddle Carrier Heavy-Duty Handling voor overgrote vracht

SPEO Straddle Carrier Heavy-Duty Handling voor overgrote vracht

Plaats van herkomst:

Hunan, China

Merknaam:

SPEO

Modelnummer:

HKY50A2

Contacteer ons
Verzoek om een Citaat
Productdetails
Sleutelwoorden:
Vervoerder, vervoerscontainer, vervoerscontainer, vervoerscontainer, vervoerswagen, vervoerskraan, v
De Naam van de productnaam:
40T industrieel spreek me niet uit over Drager met afstandsbediening
Type:
Industrieel spreek me niet uit over Drager
Liftmechanisme:
Hydraulische
Lifthoogte:
Op maat
Reissnelheid:
(ongeladen) 7km/h, (geladen) 3km/h
Gewichtsmaatregel:
Facultatief
Plaats van oorsprong:
China
HS-code:
84261200
Controlemethode:
Afstandsbediening
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1 Eenheid
Prijs
USD100,000-USD400,000/Unit
Verpakking Details
Geleverd in containers of door bulk-carrier
Levertijd
60 dagen
Betalingscondities
T/T, L/C
Levering vermogen
20 eenheden/maand
Productomschrijving

50T industriële drager met afstandsbediening

SPEO Straddle Carrier is ontworpen en gemaakt door SPEO ingenieurs en werknemers met vele jaren ervaring.

 

Beschrijvingen

SPEO Industrial Straddle Carrier is een zwaar voertuig dat wordt gebruikt voor het verwerken en vervoeren van overgrote lading, zoals scheepvaartcontainers, stalen spoelen en machines.

 

SPEO industrial Straddle Carrier is ontworpen om zware ladingen in havens, terminals en industriële faciliteiten te vervoeren.

 

SPEO Industrial Straddle Carrier staat bekend om zijn uitzonderlijke manoeuvreerbaarheid, waardoor het gemakkelijk in smalle ruimtes en enge hoeken kan navigeren.Het compacte ontwerp maakt het ook ideaal voor gebruik in overvolle gebieden.

 

SPEO Industrial Straddle Carrier is uitgerust met geavanceerde veiligheidskenmerken, zoals anti-glijbremsen, overbelastingbescherming en een geavanceerd bewakingssysteem dat een veilige en veilige werking garandeert.

 

SPEO industrial Straddle Carrier is een milieuvriendelijke machine die gebruikmaakt van motoren met lage uitstoot en energiezuinige technologieën, waardoor de CO2-voetafdruk en de bedrijfskosten worden verminderd.

 

Voordelen

Liftmechanisme: SPEO Industrial Straddle Carrier heeft een uniek hefmechanisme dat hydraulische cilinders gebruikt om zware ladingen op te tillen en te vervoeren.

 

Manoeuvreerbaarheid: SPEO Industrial Straddle Carrier is ontworpen voor uitzonderlijke manoeuvrabiliteit, waardoor het gemakkelijk in krappe ruimtes en hoeken kan navigeren.

 

Veiligheidsvoorzieningen: SPEO Industrial Straddle Carrier is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals anti-slipremmen, overbelastingbescherming,en een geavanceerd bewakingssysteem dat een veilige werking garandeert.

 

Ground clearance: SPEO Industrial Straddle Carrier heeft een hoge grondvrijheid, waardoor het geschikt is voor ruw terrein en ongelijke oppervlakken.

 

Aanpassing: SPEO Industrial Straddle Carrier is een veelzijdige machine die kan worden aangepast aan specifieke klantvereisten, waaronder grootte, hefvermogen en functies.

 

Profiel: SPEO Industrial Straddle Carrier heeft een laag profiel, waardoor het gemakkelijk is om lading en los van lading van lage platforms en dokken.

 

Duurzaamheid: SPEO Industrial Straddle Carrier is ontworpen om te werken in ruwe omgevingen, zoals zeehavens en scheepswerven, waar het bestand is tegen extreme weersomstandigheden en zwaar gebruik.

 

Onderhoud: SPEO Industrial Straddle Carrier vereist minimaal onderhoud en kan lange uren zonder stilstand werken, waardoor maximale productiviteit wordt gewaarborgd.

 

Toepassingen

 

De industriële Straddle Carrier wordt gewoonlijk gebruikt in zeehavens en containerwerven voor het laden en lossen van scheepscontainers.

 

Bouwindustrie: De industriële Straddle Carrier wordt in de bouwindustrie gebruikt voor het vervoer van zware machines en bouwmaterialen.

 

Spoorwegindustrie: De industriële Straddle Carrier wordt in de spoorwegindustrie gebruikt voor het vervoer van wagons en andere zware apparatuur.

 

Logistieke industrie: de industriële Straddle Carrier wordt in de logistieke industrie gebruikt voor het vervoeren van overgrote en zware vracht.

 

Vervaardigingsindustrie: De industriële Straddle Carrier wordt in de productie-industrie gebruikt voor het vervoer van zware machines en apparatuur.

 

Chemische industrie: de industriële Straddle Carrier wordt in de chemische industrie gebruikt voor het vervoer van zware chemische containers.

 

Landbouwindustrie: de industriële Straddle Carrier wordt in de landbouwindustrie gebruikt voor het vervoer van grote en zware landbouwapparatuur.

 

Afvalbeheerindustrie: de industriële Straddle Carrier wordt in de afvalbeheerindustrie gebruikt voor het vervoer van zware afvalcontainers.

 

Drankindustrie: De industriële Straddle Carrier wordt in de drankindustrie gebruikt voor het vervoer van zware drankcontainers.

 

Farmaceutische industrie: de industriële Straddle Carrier wordt in de farmaceutische industrie gebruikt voor het vervoer van grote en zware farmaceutische producten.

 

 

SPEO Straddle Carrier Heavy-Duty Handling voor overgrote vracht 0

SPEO Straddle Carrier Heavy-Duty Handling voor overgrote vracht 1

 

SPEO straddle carrier catalogus.pdf

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De container spreekt zich niet uit over Drager Leverancier. Copyright © 2023-2024 SPEO CO., LTD. . Alle rechten voorbehoudena.