Bericht versturen
Huis > producten > De container spreekt zich niet uit over Drager >
Diesel-/elektrische containerstraddlecarrier met geavanceerde veiligheidskenmerken

Diesel-/elektrische containerstraddlecarrier met geavanceerde veiligheidskenmerken

Plaats van herkomst:

Hunan, China

Merknaam:

SPEO

Modelnummer:

HKY6037A1SEV-4

Contacteer ons
Verzoek om een Citaat
Productdetails
Sleutelwoorden:
De container spreekt zich niet uit over Drager
De Naam van de productnaam:
35T de container spreekt zich niet uit over Drager met Automatische Verspreider
Type:
De container spreekt zich niet uit over Drager
Veilige werkende lading:
35T
Liftmechanisme:
Hydraulische
Vermogensoort:
Batterij/Diesel
Gewicht van de machine:
23 t
Kleur:
Rood/Oranje/Blauw
Lifthoogte:
Op maat
Reissnelheid:
(ongeladen) 7km/h, (geladen) 3km/h
Gewichtsmaatregel:
Facultatief
Plaats van oorsprong:
China
HS-code:
84261200
Productiecapaciteit:
20Units/Month
Bouwmateriaal:
Q355 staal
Controlemethode:
Cabine/Afstandsbediening
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1 Eenheid
Prijs
USD200,000-USD400,000/Unit
Verpakking Details
Geleverd in containers of door bulk-carrier
Levertijd
60 dagen
Betalingscondities
T/T, L/C
Levering vermogen
20 eenheden/maand
Productomschrijving

60T diesel/elektrische containerstraddlecarrier met geavanceerde veiligheidskenmerken

SPEO Straddle Carrier is ontworpen en gemaakt door SPEO ingenieurs en werknemers met vele jaren ervaring.

 

Beschrijving

SPEOContainer-straddle-drageris een soort materiaalbehandelingsapparatuur die wordt gebruikt voor het verplaatsen en stapelen van scheepvaartcontainers in havens, containerwerven en andere logistieke knooppunten.voertuig met een hefmechanisme dat scheepscontainers kan oversteken en opheffen voor transport en stapelen.

Het belangrijkste verschil tussen een containerstraddlecarrier en andere soorten straddlecarriers is dat het speciaal is ontworpen voor de behandeling van scheepvaartcontainers.Containerstraddle-transportwagens hebben een hefvermogen tot 50 ton

SPEO-containerstraddle-dragers worden doorgaans aangedreven door dieselmotoren of elektromotoren en zijn zeer efficiënt en manoeuvreerbaar in beperkte ruimtes.Ze zijn ook uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen., zoals camera's en sensoren, om een veilige en efficiënte werking te garanderen.

SPEO-containerstraddle carriers zijn een essentieel onderdeel van de containerverwerkingsindustrie.de efficiënte verplaatsing en stapeling van scheepvaartcontainers mogelijk te maken en de logistiek van de wereldhandel te helpen stroomlijnen.

Betekenis van model

HKY 60 35 Een   1 S EV-4

1 2 3 4 56 7 8

 

1 SPEO Straddle Carrier

2 SWL 60T

3 Binnenbreedte: 3500 mm

4 A: met telescopisch hefwerk B: zonder telescopisch hefwerk

5 Spreader type: 1. Stretchable Spreader 2. 20ft spreader 3. 40ft spreader 4. Vaste frame 5. Split frame 6. Geketend ((zonder spreader)

6 Op maat gemaakt type. Afwezig betekent gewoon type (bijv. S-Safety type, L-Short type)

7 EV betekent type batterij, afwezig betekent dieselmotor

8 Wieltype: 4- Vier wielen; 8-Acht wielen

 

Parameters

Parameters HKY6037A1SEV-4
Liftgewicht 60T
Afmeting ((Langte*Breedte*Hoogte) 12000*5600*6400 ((mm)
Inwendige breedte 3300 mm
Wielbasis 6000 mm
Duplexhefhoogte 1700 mm
Min.Ground clearance 300 mm
Gewicht van de machine 35T
Motor ((China StageIII) Cummins
Reispomp Linde/Danfoss
Reissnelheid ((Onbeladen) 7 km/u
Reissnelheid (laden) 5 km/u
Draaiingsradius 10000 mm
Geklassificeerbaarheid ((Onbeladen/beladen) 15%/5%
Manipulatie Het stuur ((kan met afstandsbediening worden bediend)
banden 1100 ((02 stuks) +1300 vaste banden (02 stuks)
Liftgereedschap Automatische verspreider
 
 

 

Voordelen

Efficiënte containerhantering: SPEO-containerstraddle-dragers zijn speciaal ontworpen voor de hantering van scheepvaartcontainers, waardoor ze zeer efficiënt zijn bij het verplaatsen en stapelen van containers.

 

Hoog hefvermogen: SPEO-containerstraddle-dragers hebben een hoog hefvermogen, variërend van 30 tot 50 ton, waardoor ze zelfs de zwaarste containers kunnen hanteren.

 

Vermogen om containers op te stapelen: SPEO-containerstraddle-dragers kunnen containers opstapelen tot 2 hoog, waardoor de beschikbare ruimte in de tuin maximaal wordt gebruikt.

 

Manoeuvreerbaarheid: SPEO-containerstraddle-dragers zijn zeer manoeuvrabel, in staat om in beperkte ruimtes te opereren en gemakkelijk rond containers te manoeuvreren.

 

Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen: SPEO-containerstraddle-dragers zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals camera's en sensoren, om een veilige en efficiënte werking te garanderen.

 

Flexibiliteit: SPEO-containerstraddle-dragers zijn zeer flexibel en kunnen eenvoudig worden geprogrammeerd om verschillende taken uit te voeren en in verschillende omgevingen te werken.

 

Verminderde exploitatiekosten: SPEO-containertransporteurs hebben lagere exploitatiekosten in vergelijking met andere soorten containerbehandelingsapparatuur, zoals portierkraan,vanwege hun lagere brandstofverbruik en onderhoudsvereisten.

 

Verkorte stilstandstijd: SPEO-containerstraddle-transportvoertuigen hebben een lager risico op storingen en vereisen minder onderhoud in vergelijking met andere soorten containerbehandelingsapparatuur, wat leidt tot een verminderde stilstandstijd.

 

Verbeterde productiviteit: SPEO-containerstraddle-transportwagens hebben snellere cyclustijden en kunnen meer containers per uur verwerken, wat leidt tot een hogere productiviteit en doorvoer.

 

Verbeterde duurzaamheid: SPEO-containerstraddle-dragers kunnen worden aangedreven door elektromotoren, waardoor ze een milieuvriendelijker optie zijn in vergelijking met diesel-aangedreven apparatuur.en bijdragen aan de vermindering van de CO2-voetafdruk van vrachtbehandelingen.

 

Vermogen om verschillende containergroottes te verwerken: SPEO-containerstraddle-transportvoertuigen kunnen verschillende containergroottes verwerken, waaronder standaardcontainers van 20 voet en 40 voet,evenals grotere containers zoals containers van 45 voet en 53 voet.

 

Verbeterde containeropsporing: SPEO-containerstraddle carriers kunnen worden uitgerust met GPS-technologie, waardoor een betere opsporing van containers binnen de werf mogelijk is.

 

Verminderde arbeidskosten: SPEO-containervervoerders vereisen minder gebruikers in vergelijking met andere soorten containerbehandelingsapparatuur, wat leidt tot lagere arbeidskosten.

 

Verbeterde veiligheid van de werknemers: SPEO-containerstraddle-dragers hebben geavanceerde veiligheidselementen die het risico op ongevallen en verwondingen van werknemers verminderen.

 

Verminderde geluidsvervuiling: SPEO-containerstraddle-dragers maken minder geluid in vergelijking met andere soorten containerbehandelingsapparatuur, waardoor de geluidsvervuiling in de werf wordt verminderd.

 

Verbeterde beveiliging van containers: SPEO-containers kunnen worden uitgerust met beveiligingscamera's en alarmen, waardoor de beveiliging van containers in de werf verbetert.

 

Verminderde congestie: SPEO-containerstraddle-dragers kunnen helpen de congestie binnen de werf te verminderen en zorgen voor een efficiëntere verplaatsing van containers.

 

Verbeterde werforganisatie: SPEO-containerstraddle-dragers kunnen helpen bij het organiseren van de werf, waardoor containers efficiënter kunnen worden gestapeld en verplaatst.

 

Verbeterde containerhantering bij slecht weer: SPEO-containerschepen kunnen tijdens slecht weer blijven opereren.verbetering van de containerbehandelingen, zelfs onder ongunstige omstandigheden.

 

Verbeterde klanttevredenheid:SPEO-containervervoerders kunnen helpen de klanttevredenheid te verbeteren door de containerbehandelingstijden te verminderen en de algehele efficiëntie van de vrachtbehandelingswerkzaamheden te verbeteren.

 

Toepassingen

Laden en lossen van scheepscontainers: SPEO-containerstraddle-transportwagens worden gebruikt voor het verplaatsen van containers van schepen naar de opslagplaats en vice versa.

 

Containers binnen de werf vervoeren: SPEO-containerstraddle-dragers worden gebruikt om containers binnen de werf te vervoeren, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden gestapeld en georganiseerd.

 

Stapelcontainers: SPEO-containerstraddle-dragers worden gebruikt om containers tot vier hoog te stapelen, waardoor de beschikbare ruimte in de tuin maximaal wordt benut.

 

Voeding van andere apparatuur: SPEO-containerstraddle-dragers kunnen worden gebruikt om andere apparatuur te voeden, zoals reachstackers, containerhandlers en portierkraan.

 

Intermodale activiteiten: SPEO-containerstraddle-transportvoertuigen worden gebruikt voor intermodale activiteiten, waarbij containers worden verplaatst tussen verschillende vervoerswijzen, zoals schepen, treinen en vrachtwagens.

 

Onderhoud van containers: SPEO-containerstraddle-dragers worden gebruikt om containers te verplaatsen en te plaatsen voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden.

 

Koudopslagfaciliteiten: SPEO-containerstraddle-dragers worden in koudopslagfaciliteiten gebruikt om gekoelde containers te verplaatsen en op te stapelen.

 

Zware lading: SPEO-containerstraddle-transportwagens worden gebruikt voor het verplaatsen en stapelen van zware lading, zoals machines en apparatuur.

 

Spoorwegoperaties: SPEO-containerstraddle-transportwagens worden in spoorwegwagens gebruikt om containers te verplaatsen en te plaatsen voor het laden en lossen van treinen.

 

Bouwterreinen: SPEO-containerstraddle-dragers worden soms gebruikt op bouwterreinen om grote materialen, zoals stalen balken en betonnen platen, te verplaatsen en te plaatsen.

 

Diesel-/elektrische containerstraddlecarrier met geavanceerde veiligheidskenmerken 0

Diesel-/elektrische containerstraddlecarrier met geavanceerde veiligheidskenmerken 1

 

SPEO straddle carrier catalogus.pdf

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De container spreekt zich niet uit over Drager Leverancier. Copyright © 2023-2024 SPEO CO., LTD. . Alle rechten voorbehoudena.