Bericht versturen
Huis > producten > Industrieel spreek me niet uit over Drager >
80T industrieel spreek me niet uit Drager over Vrachtwagen 5km/H 3km/H voor Overmaatse Lading

80T industrieel spreek me niet uit Drager over Vrachtwagen 5km/H 3km/H voor Overmaatse Lading

80T industrieel spreek me niet uit over Drager

Industrieel spreek me niet uit over Drager 3km/H

Spreek me niet uit Drager over Vrachtwagen 5km/H

Plaats van herkomst:

Hunan, China

Merknaam:

SPEO

Contacteer ons
Verzoek om een Citaat
Productdetails
De Naam van de productnaam:
Industrieel spreek me niet uit Drager over Fabrikant
Type:
Spreek me niet uit Drager over Vrachtwagen
Het opheffen hoogte:
Aangepast
Reissnelheid:
(ongeladen) 7km/h, (geladen) 3km/h
Opheffend mechanisme:
Hydraulisch
Gewichtsmaatregel:
Facultatief
Plaats van Oorsprong:
China
Veilige werkende lading:
80T
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1 eenheid
Prijs
USD100,000-USD400,000/Unit
Verpakking Details
Geleverd in containers of door bulk-carrier
Levertijd
60 dagen
Betalingscondities
T/T, L/C
Levering vermogen
20 eenheden/maand
Productomschrijving

80T industrieel spreek me niet uit over Drager voor overmaatse zware ladingen

SPEO spreekt zich niet uit over Drager wordt ontworpen en wordt gemaakt door SPEO ingenieurs en arbeiders met vele jarenervaring.

 

Parameters

PARAMETERS HKY8037
Het opheffen gewicht 80T
Afmeting (Length*Width*Height) 12000*5900*6400 (mm)
Binnenbreedte 3700mm
Wielbasis 7500mm
Duplex het opheffen hoogte 1700mm
Min.Ground ontruiming 300mm
Machinegewicht 45T
Motor (het Stadium van ChinaⅢ) Cummins, 129kw
Reispomp Linde/Danfoss
(Ongeladen) reissnelheid 5km/h
(Geladen) reissnelheid 3km/h
Draaiende Straal 12000mm
(Ongeladen/Geladen) klasseerbaarheid 6%/3%
Manipulatie Stuurwiel (kan romote controle zijn)
Banden Stevige punctuele bewijsbanden
Opheffende Hulpmiddelen Overmaatse Ladingsverspreider

 

Beschrijvingen

SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen is een op zwaar werk berekend die voertuig voor de behandeling van en het vervoeren van overmaatse lading, zoals verschepende containers, staalrollen, en machines wordt gebruikt.

 

SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen wordt ontworpen om zware ladingen in havens, terminals, en industriële faciliteiten te bewegen. Het werkt op rubberbanden die over ruw terrein en ongelijke oppervlakten kunnen reizen.

 

SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen is een veelzijdige opheffende machine die kan en lading hijsen vervoeren die tot 60 ton wegen. Het heeft een uniek opheffend mechanisme dat hydraulische cilinders gebruikt om de lading op te heffen en het horizontaal te bewegen.

 

SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen is uitgerust met geavanceerde veiligheidseigenschappen, zoals antislipremmen, overbelastingsbescherming, en een verfijnd controlesysteem dat veilige en veilige verrichting verzekert.

 

SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen wordt ontworpen om in ruwe milieu's, zoals zeehavens en scheepswerven te werken, waar het extreme weersomstandigheden en zwaar gebruik kan weerstaan.

 

SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen is gemakkelijk om, met intuïtieve controles en een gebruikersvriendelijke interface te werken. Het vereist minimaal onderhoud en kan voor lange uren zonder onderbreking werken, die maximumproductiviteit verzekeren.

Voordelen

Opheffend Mechanisme: SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen heeft een uniek opheffend mechanisme dat hydraulische cilinders gebruikt om zware ladingen op te heffen en te vervoeren.

 

Capaciteit: SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen kan ladingen van zelfs 60 ton dragen, die tot het maken een ideale machine om overmaatse lading te behandelen.

 

Manoeuvreerbaarheid: SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen wordt ontworpen voor uitzonderlijke manoeuvreerbaarheid, die het toestaan om strakke ruimten en hoeken gemakkelijk te navigeren.

 

Veiligheidseigenschappen: SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen is uitgerust met geavanceerde veiligheidseigenschappen, zoals antislipremmen, overbelastingsbescherming, en een verfijnd controlesysteem dat veilige en veilige verrichting verzekert.

 

Energierendement: SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen is een milieuvriendelijke machine die laag-emissiemotoren en energy-efficient technologieën gebruikt, die zijn koolstofvoetafdruk en bedrijfskosten drukken.

 

Grondontruiming: SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen heeft een hoge grondontruiming, die het maken voor ruw terrein en ongelijke oppervlakten geschikt.

 

Lading die behandelen: SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen kan een brede waaier van lading, met inbegrip van lange, zware, en omvangrijke punten behandelen.

 

Aanpassing: SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen is een veelzijdige machine die kan worden aangepast om aan specifieke klantenvereisten, met inbegrip van grootte, het opheffen capaciteit, en eigenschappen te voldoen.

 

Compact Ontwerp: SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen heeft een compact ontwerp dat toestaat het om smalle ruimten en strakke hoeken te navigeren, die tot het maken ideaal voor gebruik op beperkte gebieden.

 

Lastcapaciteit: SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen heeft een hoge lastcapaciteit, die het aantal reizen verminderen die worden vereist om de lading te vervoeren, besparend tijd en geld.

 

Profiel: SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen heeft een laag profiel, die het gemakkelijk maken om lading van lage platforms en dokken te laden en leeg te maken.

 

Duurzaamheid: SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen wordt ontworpen om in ruwe milieu's, zoals zeehavens en scheepswerven te werken, waar het extreme weersomstandigheden en zwaar gebruik kan weerstaan.

 

Onderhoud: SPEO spreekt zich niet uit Drager over Vrachtwagen vereist minimaal onderhoud en kan voor lange uren zonder onderbreking werken, die maximumproductiviteit verzekeren.

 

 

Toepassingen

 

 

Verschepende Industrie: De Straddle Dragervrachtwagen wordt algemeen gebruikt in zeehavens en containeryards voor het laden van en het leegmaken van verschepende containers.

Bouwnijverheid: De Straddle Dragervrachtwagen wordt gebruikt in de bouwnijverheid voor het vervoeren van zware machines en bouwmaterialen.

Mijnbouw: De Straddle Dragervrachtwagen wordt gebruikt in de mijnbouw voor het vervoeren van groot en zwaar mijnbouwmateriaal.

Staalindustrie: De Straddle Dragervrachtwagen wordt gebruikt in de staalindustrie voor het vervoeren van staalrollen en andere zware staalproducten.

Industrie van de machtsgeneratie: De Straddle Dragervrachtwagen wordt gebruikt in de industrie van de machtsgeneratie voor het vervoeren van grote generators en ander zwaar materiaal.

Automobielindustrie: De Straddle Dragervrachtwagen wordt gebruikt in de automobielindustrie voor het vervoeren van voertuigen en zwaar materiaal.

Ruimtevaartindustrie: De Straddle Dragervrachtwagen wordt gebruikt in de ruimtevaartindustrie voor het vervoeren van grote en zware vliegtuigendelen.

Olie en Gasindustrie: De Straddle Dragervrachtwagen wordt gebruikt in de olie en gasindustrie voor het vervoeren van zwaar olie en gasmateriaal.

Spoorindustrie: De Straddle Dragervrachtwagen wordt gebruikt in de spoorindustrie voor het vervoeren van railcars en ander zwaar materiaal.

Logistiekindustrie: De Straddle Dragervrachtwagen wordt gebruikt in de logistiekindustrie voor het vervoeren van overmaatse en zware lading.

 

80T industrieel spreek me niet uit Drager over Vrachtwagen 5km/H 3km/H voor Overmaatse Lading 080T industrieel spreek me niet uit Drager over Vrachtwagen 5km/H 3km/H voor Overmaatse Lading 1

SPEO spreekt zich niet uit over drager catalog.pdf

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De container spreekt zich niet uit over Drager Leverancier. Copyright © 2023-2024 SPEO CO., LTD. . Alle rechten voorbehoudena.