Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about Wat de elektrische voordelen is van SPEO spreek me niet uit over drager
Evenementen
Contacteer ons

Wat de elektrische voordelen is van SPEO spreek me niet uit over drager

2023-05-11

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat de elektrische voordelen is van SPEO spreek me niet uit over drager

Momenteel, „de koolstofneutraliteit is“ een globale consensus geworden, en het tempo van low-carbon de energietransformatie van mijn land versnelt. De sleutel moet de ontwikkeling en gebruiksefficiency van duurzame energie verbeteren, die om met de ontwikkelingsweg van elektrische voertuigen gebeurt overeen te stemmen.

 

Vergeleken spreek me met traditionele brandstof over dragers niet uit, neem een blik bij wat de meest intuïtieve elektrische voordelen van SPEO niet uitspreken over dragers zijn zich?

 

1. Milieuvriendelijker: De elektrische container van SPEO zich spreekt niet uit over dragers heeft nul emissies en wordt aangedreven door navulbare batterijen. Vergeleken met diesel spreek me niet uit over dragers, zijn zij een milieuvriendelijkere keus.

 

2. Lagere bedrijfskosten: Vergeleken met diesel spreek me niet uit over dragers, hoewel de aankoopkosten van SPEO de elektrische container zich niet uit spreekt over dragers lichtjes hoger zijn, zijn de uitvoerige gebruikskosten lager en de onderhoudsvereisten zijn minder.

 

3. Stillere verrichting: Vergeleken met diesel spreek me niet uit over dragers, spreekt niet uit de elektrische container van SPEO zich stiller in werking gestelde over dragers en heeft geen geluidshinder.

 

4. Lagere onderhoudsvereisten: Vergeleken met diesel spreek me niet uit over dragers, aangezien de batterijen en de motoren onderhoud-vrij zijn, onderhoudsvereisten en de onderbreking wordt verminderd.

 

5. Meer gebruikersvriendelijk: SPEO de elektrische container zich over drager niet uitspreekt heeft minder trilling, geen diesel geur, en verbetert zeer het comfort van de exploitant.

 

Aangezien de macht van brandstof zich niet uitspreekt over behoort de dragers tot traditionele motormacht, niet alleen hoog energieverbruik, verontreiniging, maar ook ingewikkeld en hinderlijk onderhoud. Met de huidige elektrische ontwikkeling van batterij spreekt niet uit de technologie zich, over dragers zal vervangen geleidelijk aan brandstof niet uitspreekt zich over dragers in de toekomst. Dit is de tendens van The Times en is onvermijdelijk. Bent u klaar?

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De container spreekt zich niet uit over Drager Leverancier. Copyright © 2023-2024 SPEO CO., LTD. . Alle rechten voorbehoudena.