Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about Wat is spreek me niet uit over Drager
Evenementen
Contacteer ons

Wat is spreek me niet uit over Drager

2023-05-11

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat is spreek me niet uit over Drager

Spreek me niet uit over drager werd ontwikkeld op basis van de originele producten van de vorkheftruckreeks in de jaren '50. Met het ononderbroken bijwerken van de producten door de fabrikant, spreekt niet uit de container zich over drager kwam uit in de medio-jaren '60. De container spreekt zich niet uit over drager is een mechanisch apparaat dat horizontaal kort-afstandsvervoer, container het stapelen, en lading en het leegmaken van containervrachtwagens integreert. Het wordt wijd gebruikt in de opslagyards van de overdrachtpost, enz. met containeraanhangwagens worden vergeleken en automatische geleide voertuigen, is het actiever en kan containers onafhankelijk laden en leegmaken die; vergeleken met brug-type managers en band-type kranen, heeft het betere mobiliteit en flexibiliteit.

 

Een container spreekt zich niet uit over drager is gewoonlijk samengesteld uit een poortkader, een macht en een transmissiesysteem, een hydraulisch systeem, een elektronisch controlesysteem, een containerverspreider en een hydraulisch opheffend systeem, evenals een leiding, het drijven en remsystemen, enz., dat het huis-aan-huislading en leegmaken kunnen realiseren. Volgens de structuur van het autolichaam, is het hoofdzakelijk verdeeld in drie types: spreek me niet uit over drager zonder platform en de gedeelde structuur voor spreekt zich niet uit over vervoer en lading en het leegmaken, spreekt zich niet uit over drager met platform en de gedeelde structuur voor spreekt zich niet uit over vervoer en lading en het leegmaken, en spreekt zich niet uit over drager met platform en spreekt zich niet uit over vervoer en specifieke structuur voor het laden en het leegmaken.

 

Volgens verschillende functies en hoogten, is het hoofdzakelijk verdeeld in het stapelen niet uitspreekt zich over dragers en het vervoer spreekt zich niet uit over dragers. De het stapelen container spreekt zich niet uit over drager heeft een grote kaderstructuur en kan twee tot vier lagen containers stapelen. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor horizontaal vervoer en het stapelen van verrichtingen; de vervoertype container spreekt zich niet uit over drager over het algemeen kan één laag containers slechts stapelen, zodat is het hoofdzakelijk gebruikt Horizontaal kort-afstandsvervoer tussen dokken en yards. De laatste jaren, hebben sommige grote ondernemingen en onderzoekinstituten ook opeenvolgend onderzocht en de ontwikkelde container spreekt zich niet uit over dragers, en hun functies en werkende snelheden hebben ook nieuwe ontwikkelingen ondergaan.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De container spreekt zich niet uit over Drager Leverancier. Copyright © 2023-2024 SPEO CO., LTD. . Alle rechten voorbehoudena.