Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about SPEO-Sc, veilig en convinient, met extreme prestaties
Evenementen
Contacteer ons

SPEO-Sc, veilig en convinient, met extreme prestaties

2023-05-11

Recentste bedrijfnieuws ongeveer SPEO-Sc, veilig en convinient, met extreme prestaties

Met de ontwikkeling van de industrie van het containervervoer, kwamen wat geavanceerd container behandelingsmachines en materiaal tot stand. De SPEO-container spreekt zich niet uit over drager heeft vele gebruik, flexibele manoeuvreerbaarheid, snelle containergroepering, en hoge het laden en het leegmaken efficiency. Het kan niet alleen opheffen en leegmaken, maar ook vervoer horizontaal korte afstanden.

 

De laatste jaren, SPEO-spreekt niet uit de container zich over dragers wijd is gebruikt op diverse gebieden.

 

De container spreekt zich niet uit over dragers die door SPEO Co. worden geproduceerd, wordt Ltd aangedreven door efficiënte diesel-elektrische eenheden en eigenschap uitstekende manoeuvreerbaarheid, goede manoeuvreerbaarheid en gemakkelijk onderhoud. Een ruime, ergonomische cabine en een intuïtief gebruikersinterface verzekeren de exploitanten van een optimale drijfervaring profiteren die helpt productiviteit verhogen.

 

Hydraulisch leidingssysteem voor uitstekende controle van de machine wat betreft de drijfoppervlakte en ladings en het leegmaken containers. Het leidingssysteem richt precies de wielen die, die richtingstabiliteit verzekeren en bandslijtage verminderen.

 

De kwaliteit en de veiligheid van het gehele het hijsen proces zijn controleerbaar, en de verrichting is economischer dan de bereikstapelaar. Uitgerust met een specifieke verspreider, het geschikter en flexibel is te gebruiken, en de opheffende en behandelende efficiency is zeer beter. Bovendien kan de gehele machine ook met een antibotsingssysteem en een 360 panoramisch weergavesysteem worden uitgerust om veilige en betrouwbare drijfverrichtingen te verzekeren.

 

En het kan volgens op maat gemaakte klantenbehoeften worden aangepast, om de oplossingen van verschillende scenario's te ontmoeten. De SPEO-container spreekt zich niet uit over drager is veilig en geschikt, met extreme prestaties. Laat het al lading en het leegmaken van containers in logistiekbedrijven, pakhuizen, terminals, containeryards, vrachtyards, gevaarlijke goederen en andere plaatsen behandelen!

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De container spreekt zich niet uit over Drager Leverancier. Copyright © 2023-2024 SPEO CO., LTD. . Alle rechten voorbehoudena.